LOADING

nunti de vis
Ioana & Kuki

Ioana si Kuki

Piatra Neamt

Am avut o nunta de vis…  Toate momentele frumoase de la nunta noastra au fost surprinse de echipa Nunti de Vis in minunate imagini de care ne bucuram, de fiecare data cand le privim.Ne amintim de parca a fost ieri plin de emotie si fericire, in care ne simteam cei mai importanti. Asteptam cu nerabdare albumul foto .Va multumim si ramane sa colaboram la toate evenimentele frumoase din viata nostra!“

Andra & Cristian

Andra si Cristian

Ramnicu Valcea

Multumim frumos echipei Nunti de Vis (Alin, Sebi si Marius), responsabili cu imortalizarea celor mai frumoase momente de la nunta noastra, pentru cele mai reusite fotografii, cea mai frumoasa filmare si pentru albumul de nunta. Videoclipul a iesit asa cum ne-am dorit. Mai apelam si va recomandam si la alte evenimente! Asteptam cu nerabdare plecarea din Antalya. 

Ila & adrian

Ila si Adrian

Bucuresti

Claudia & Iulian

Claudia si Iulian

Braila

Cu ajutorul echipei Nunti de Vis, amintirea nuntii noastre ne va fi mereu la indemana. Profesionalismul de care au dat dovada, atentia la detalii si calitatea produselor la predare sunt principalele motive care ii recomanda ca echipa potrivita pentru serviciile foto-video pentru nunta dumneavoastra. Iar faptul ca reusesc sa creeze o atmosfera placuta la sesiunile foto care va va face sa va simtiti relaxati si mereu zambitori, este bonusul care se va vedea in zambetul din fotografie.

Rebeca & Bogdan

Rebeca si Bogdan

Alexandria